Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:

Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε:
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε από την ΕΡΤ:

ERTOPEN.com

ERTOPEN.com
Δείτε, ακούστε, ενημερωθείτε: ΕΡΤΟΡΕΝ

Καλώς ήλθατε στο blog της ΕΡΤ Ορεστιάδας. 101 FM - http://webradio.ert.gr/orestiada . τηλ. 2552022751 e-mail επικοινωνίας: eraorestiada@gmail.com sms: ΕO _ κενό _ το μήνυμά σας - αποστολή στο 54160

Δευτέρα 6 Απριλίου 2015

Στην Ορεστιάδα ο νέος πρόεδρος και ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ


Συνάντηση με αγρότες και εργαζόμενους θα έχουν τη Μ. Τετάρτη (8-4-15), στις 11 το πρωί,  ο νέος  πρόεδρος και ο νέος διευθύνων σύμβουλος της ΕΒΖ, κ.κ. Γιώργος Κυπαρισσίδης-Κοκκινίδης και Δημήτρης Γιαννακίδης, αντίστοιχα, οι οποίοι θα επισκεφθούν το εργοστάσιο Ζάχαρης Ορεστιάδας. Η επίσκεψη πραγματοποιείται στο πλαίσιο της προσπάθειας που γίνεται να ενημερωθούν οι αγρότες για τα φετινά πλεονεκτήματα της τευτλοκαλλιέργειας, αλλά και να πειστούν ότι με τη συγκεκριμένη επιλογή, εκτός από ένα ικανοποιητικό εισόδημα θα ενισχύσουν τις πρωτοβουλίες για επανεκκίνηση της ΕΒΖ και την επαναλειτουργία του εργοστασίου Ζάχαρης Ορεστιάδας.
Αυτό, άλλωστε, ήταν και το μήνυμα που εξέπεμψαν εχθές οι τρεις βουλευτές Έβρου του ΣΥΡΙΖΑ, Νατάσα Γκαρά, Γιώργος Καΐσας και Δημήτρης Ρϊζος, που προκάλεσαν σύσκεψη στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου Ορεστιάδας, με θέμα της εξελίξεις στην ΕΒΖ. Στη σύσκεψη συμμετείχε και ο βουλευτής Έβρου της Ν. Δ., Αναστάσιος Δημοσχάκης, οι δήμαρχοι Ορεστιάδας, Διδυμοτείχου και Σουφλίου, περιφερειακοί και δημοτικοί σύμβουλοι και εκπρόσωποι φορέων. Κοινό συμπέρασμα της τρίωρης σύσκεψης ήταν ότι απαιτείται να γίνει πιο εντατική η καμπάνια ενημέρωσης των αγροτών για τα νέα δεδομένα (τιμολόγιο, κάλυψη μεταφορικών κ. α) αναφορικά με την τευτλοκαλλιέργεια, ενώ επαναβεβαιώθηκε από όλους το αίτημα για την άμεση επαναλειτουργία του εργοστασίου ζάχαρης Ορεστιάδας.